Gevonden in Informatie
Winterkaart
De onderstaande menukaart is te verkrijgen na de introductieavonden (de wijnavonden).
De onderstaande menukaart kunt u nuttigen na 17:00 uur.
Gerechten | |
Carpaccio van gamba Gebrand en geserveerd met een chutney van grapefruit en pani puri gevuld met salade van kreeft en curry | € 12,95 |
Bisque van kreeft Geserveerd met stukjes kreeft, chili-olie en toast van desembrood belegd met salade van kreeftencurry | € 11,95 |
Risotto van truffel en paddenstoelen Geserveerd met krokantje van paddenstoel. Extra: kreeft (+ €8,95) Extra:kalfszwezerik (+ €8,95) | € 9,95 |
Gnocci uit de oven Met ragù van ossenstaart en oude kaas | € 10,95 |
Mandu Gevulde deegkussentjes gestoomd en gebakken, geserveerd met oosterse saus | € 10,95 |
Zacht gegaard oosters buikspek Geserveerd met romige maïs puree en frisse appel-venkel | € 18,95 |
Stoofpotje van ossenstaart Geserveerd met knolselderij frietjes en huisgemaakte appelmoes | € 18,95 |
Nagerechten | |
Zachte meringue met vanilleroom Rum-kastanje creme en sorbet van kersen | € 8,95 |
Warme brownie met gezouten karamel Karamel popcorn, vanille ijs en witte chocolade saus | € 8,95 |
Panna cotta van chai latte Chocolade en vanille met crumble van biscotti en siroop van earl grey | € 8,95 |