Ons Eethuys

In het eethuys De Oude Bakkerij werken we regelmatig met een nieuwe kaart, geënt op het seizoen. Wij houden van pure smaken en het ambacht van koken. Dat is onze missie: onze gasten laten (her)ontdekken wat smaak is. Smaakpapillen wakker schudden met verrassende combinaties en recepturen. Wij werken met eerlijke producten en bereiden onze gerechten zonder kant en klare mixen of kunstmatige toevoegingen.

Monumentaal pand

Ons eethuys is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand uit de vorige eeuw, dat al meer dan honderd jaar staat. In een heel grijs verleden was het een burgemeesterswoning, maar later werd er een bakkerij en lunchroom gerealiseerd die beroemd was op Urk. Daarna stond het decennia leeg. Het pand is nu weer prachtig gerestaureerd, met oog voor het behoud van zoveel mogelijk historische details. De Oude Bakkerij heeft daarnaast een fantastische ligging in de oude dorpskern van Urk, aan het pittoreske kerkplein in Wijk 4.

‘Heerlijke broodjes en taartjes’

De eigen bakkerij zorgt voor het lekkerste brood op onze menukaart. Er wordt iedere dag vers ambachtelijk brood gebakken, maar we bieden ook heerlijke producten uit onze patisserie aan. Onze koffie en thee worden ook vergezeld van heerlijke taartjes uit eigen bakkerij. En wilt u iets lekkers mee naar huis nemen? Dan bent u altijd welkom in onze winkel.

Contact Informatie

Adres
Wijk 4-20
8321 GD Urk
Telefoon: 0527 - 682850
E-mail info@oudebakkerij-urk.nl