Kerstmenu 2020

Afhalen op: 18, 19, 23 en 24 december

 

Voorgerechten duo:

Carpaccio van  Coquilles met tartaar van zwaardvis, geserveerd met puree van kokos en kastanje, limoen-soja gelei en crumble van kokos en cashewnoten.

2 bereidingen van Paté, 1van parelhoen en 1 van hert, geserveerd met bramenjam, brioche broodje en krokante ham.

Soep:

Soep van gepofte wintergroenten, geserveerd met paddenstoelen tartaar en gegratineerde broodjes. 

Hoofdgerecht:

Fish Wellington van tonijn, Tonijn in krokant filo deeg, gevuld met wakamé-tuinerwtjespuree, sesam crème en jus van soja en citroen.

Of

Beef Wellington van hertenbiefstuk, Hertenbiefstuk in krokant deeg, met paddenstoelen vulling. Geserveerd met puree van knolselderij, bramenjam en port jus.

Of

Biefstuk, geserveerd met gemarineerde paddenstoelen, puree van knolselderij, bramenjam en port jus. 

Toetje:

Panna cotta, van marsepein speculaas crumble, yoghurt kersenijs.

Tarte tatin, van goudreinet met vanille ijs

Cheesecake limoen, geserveerd met lychee gelei.

P.p. €49,95

 

 

 

 

Contact Informatie

Adres
Wijk 4-20
8321 GD Urk
Telefoon: 0527 - 682850
E-mail verkoop@oudebakkerij-urk.nl